Alváshigiéné központú
életmódorvosi konzultációk

Dr. Csépes Tímea

nemzetközileg képesített életmódorvos, háziorvos szakorvos

Az életmód szerepét a hosszútávú egészségünkben már orvostanhallgatóként felismertem, azóta foglalkozom aktívan a témával. Hamar észrevettem, hogy míg a legtöbben csak a táplálkozással és a testmozgással foglalkoznak, az alvás témája rendkívül elhanyagolódik. Az utóbbi években ezért legszívesebben alvásproblémákkal és alváshigiénével foglalkoztam, természetesen figyelembe véve az életmódorvoslás másik 5 pillérét is, hiszen a csodálatosan működő emberi testben minden mindennel összefügg.

ismerj meg ▲

Jelenleg minden konzultáció online zajlik

A tanácsadás során felmérem a páciens alvási szokásait és megkeressük a fennálló alvásprobléma okát. Összeállítunk egy személyre szabott alváshigiénét, amelynek segítségével javítható az alvásmennyiség és -minőség.

Előzetesen kitöltött kérdőív alapján egy nagyjából 1 órás ülésben történik a jelen alvási szokások felmérése, a célkitűzés megfogalmazása és a tanácsadás az alvásminőség javításának módjáról.

Díja 15.000,- Ft/alkalom (50-60 perc)

• Jelentkezni a KITÖLTÖM A KÉRDŐÍVET gombra kattintást követően  lehetséges, mely után rövidesen megkeresem a megadott e-mail címen időpont egyeztetés céljából.

• A jelentkezés a befizetéssel válik érvényessé, melyet átutalással, legkésőbb a konzultációt megelőző napon esedékes rendezni. Az utalási információk a kérdőív végén találhatóak, a számlát és az online konzultációhoz szükséges csatlakozási információt e-mailben küldjük.

• Érdeklődés: eletmodhatalma@gmail.com címen.

adatvédelmi nyilatkozatunkat ITT megtalálod