gyermekorvosi rendelés

Gyermekgyógyászati Rendelés

2013 Pomáz, Jankovich Gyula utca 2.

Hétfő: 14-17
Kedd: 11-14
Szerda: 8-11
Csütörtök: 14-17
Péntek: 11-14 (2024-ben*)

Szabadságok lentebb.

Egészséges tanácsadás és adminisztratív teendők: csak időpontra!

*a pénteki rendelés ideje évente változik! Januártól 11-14 óra között.

Várható szabadságok, helyettesítések:

2024. március 19-én SZABADSÁGON LESZEK, kérem, rendelési időnkben forduljanak bizalommal tapasztalt asszisztensemhez annak eldöntésére, hogy szükséges-e helyettes orvos felkeresése vagy várhatnak másnapig, amikor ismét rendelek.

2024. március 26-án és április 2-5 között ASSZISZTENS NÉLKÜL, egyedül rendelek, így kérem, hogy az adminisztratív teendőket, tervezhető gyógyszerfelírásokat, ha tudják, időzítsék ez előttre vagy ha várhat, akkor másik napra.
Természetesen mindenkit ellátok és sürgős adminisztratív/gyógyszerfelírási teendőket elvégzem, de a megnövekedett várakozási idő miatt szíves türelmüket és megértésüket kérem.

Fenti betegrendelési idősávokban bejelentkezés nélkül várjuk pácienseinket. Kérjük, hogy lehetőség szerint a rendelés elejére jöjjenek, de a vége előtt legkésőbb fél órával érkezzenek meg, hogy biztosan mindenkire jusson elegendő idő.

Kérjük, hogy beteg gyermekkel a rendelési idő előtt NE jöjjenek a váróba, mert egészséges tanácsadást tartunk!

Egészséges tanácsadás és adminisztratív teendők: csak időpontra!

A rendszeres gyógyszerek és tápszerek felíratása, egyéb adminisztratív teendők kapcsán keressenek minket emailben és kérem, engedjék meg nekünk, hogy a betegellátási és megnövekedett igazolásgyártási teendőink mellett akár 1-2 munkanap is elteljen, mire reagálunk. Addig kérem, ne keressenek ugyanazon ügyből telefonon is, mert ez az érdemi munkát hátráltatja.

Igazolások kiállításához a hiányzást annak első napján kérjük jelezni!

Pomáz 1-es számú gyermekorvosi körzet (a helyettesített körzet) páciensei számára: korzet1pomaz@gmail.com

Pomáz 2-es számú gyermekorvosi körzet (saját körzetem) páciensei számára: korzet2pomaz@gmail.com

Várjuk Önöket:
dr. Keglovits Klára gyermekorvos
és Malmosné Marosvári Éva asszisztens

Rendelői telefonszám:
06-26-325-060
Mobiltelefonon a rendelési időn kívül kérem, csak betegség szempontjából SÜRGŐS helyzetben keressenek, amennyiben a kérdés várhatóan eldönthető távolról is.

Amennyiben nem vagyok elérhető és az orvoshoz fordulás valóban nem várhat a következő rendelésig, kérem forduljanak bizalommal:
– dr. Korausz Etelkához saját rendelőjében és saját rendelési idejében
– a szentendrei vegyes  ügyelethez (Szentendre, Bükköspart 27.) hétköznap 16:00-tól 08:00-ig, hétvégén és ünnepnapon 08:00-tól 08:00-ig
– a váci központi gyermekügyelethez (Vác, Argenti Döme tér 1-3.) hétköznapokon 16:00-22:00 óra közt, hétvégén és ünnepnapon: 08:00-22:00-ig
– Kistarcsán a Pest megyei Flór Ferenc Kórház sürgősségi betegellátó osztályához
– ha tudják, milyen szakterületet keresnek, de nem tudják, hol van ügyelet: tájékozódjanak a surgossegi.info oldalon!
– életveszély esetében a mentőszolgálathoz a 112-es telefonszámon

– életmódorvosi kérdésekben jelen honlap többi aloldalához vagy szakmai egyesületünk hivatalos honlapjához: MOTE – Magyar Egészségmegőrzési és Életmódorvostani Egyesület

Jó egészséget kívánunk!

További hasznos információk, linkek

A „Fluart3” három komponensű influenza oltás jelenleg ingyenesen elérhető a rendelőben. 3 év felettieknek adható. 6 hónapos kor felett a patikában kapható 4 komponensű készítmény ajánlott. 2 éves kortól orrspray formátumban is elérhető.

Októbertől áprilisig Magyarország éghajlatán mindenkinek D-vitamint kell szedni, receptre olcsóbb, kérjék nyugodtan a felírást.

SÉTA AZ ORVOSSAL POMÁZON: betegrendelési és igazolásgyártási terhelésünk miatt téli szünetet tartunk, sétáljanak egyedül vagy szeretteikkel minden nap az időjárásnak megfelelő öltözékben!

Nyári Élmény- és Életmódtábor: 2024-ben is lesz, részletek az Életmódtábor 2024 fül alatt!

Nagyon jó egészséget kívánok és vigyázzanak magukra!

dr. Keglovits Klára