Dancefantasy

Párkapcsolatépítő társastánc órák

Juhász-Keglovits Klári

A társastánc igazi kapcsolatépítő módszer, a klasszikus nemi szerepekre épül a legjobb értelemben.
• Itt a férfi vezet, a nő követ – de ez egyáltalán nem egy alá-fölérendelő viszony, hanem valódi harmónia alakul ki köztük. A jó kapcsolat csak akkor valósulhat meg, ha a felek egyenrangúak (nem egyformák!).
• Ha a férfi megbízható, magabiztos, határozott, emellett figyelmes, tud pont a kellő mértékben gyengéd lenni és tiszteli a nőt, megbecsüli, hogy a felkérésre igent mondott.
• A nő pedig szintén figyelmes, odaadó (de nem túlságosan – mondhat nemet is), és sokszínűen megéli a nőiességét: lehet kacér, játékos, elegáns, kedves, dögös, kifinomult és még annyiféle.
• Mindkettejüknek van tartása. Kreativitásukat, spontaneitásukat mindketten megélhetik, miközben a párjukat is hagyják érvényesülni.

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása

Gyerekkorom óta táncolok, és lassan egy évtizede készítek fel esküvői táncukra párokat, így volt alkalmam megtapasztalni, mennyi érzelmet lehet megélni egy közös táncban és milyen csodálatos élmény közösen vállalni és legyőzni egy kihívást, folyamatosan fejleszteni a pár közötti verbális és nonverbális kommunikációt.
Emellett a testmozgás és az érintések hatására felszabaduló oxitocin biológiailag is erősíti a kötődést, a jó érzéseket az agyunk automatikusan összekapcsolja a partnerünkkel.
Szeretném ezt megosztani olyanokkal is, akik már tartós kapcsolatban élnek és nem egy nagy nap kedvéért, hanem a hétköznapok különlegessé varázslásáért, a maguk örömére, a kapcsolatuk ápolásáért vágnak bele ebbe a kalandba.

Páros magánóra

► Rugalmas időpontokban
► A párra szabottan
► Alaplépések, vezetés, követés
► Figurák, koreográfia
Helyszín: Budapest, XIV. kerület, Zugló vasútállomás közelében, kiválóan megközelíthető helyen
Kedvező áron, teremhasználattal együtt: 8.000,- Ft/óra
Esküvői felkészítést továbbra is vállalok.
Abroncsot biztosítok a gyakorlásokhoz.
Fellépést egyéni megbeszélés alapján vállalok.

Nálam táncoltak

Dóró és Kristóf ♥ 2021

Viki és Balázs ♥ 2020

Noémi és Ati ♥ 2020

Dorina és Máté ♥ 2020

Videó lejátszása

Anett és Attila ♥ 2019

Dana és Szilárd ♥ 2018

Andi és Laci ♥ 2018

Veroni és Ákos ♥ 2017

Viki és Jocó ♥ 2016

Roni és Dani ♥ 2016