Ösztöndíj program

Ösztöndíj program

>> Halló? Te megteheted, hogy támogass valakit egy egészsége felé tett lépésben? Hívd meg akár csak egy tea árából táborozni, sok kicsi sokra megy! <<

Kedves Támogatók!

Egy lelkes táborjelentkező levelét szeretnénk megosztani, aki anyagi nehézségei ellenére is szeretne részt venni a táborunkban, akár csak 1-2 napra, de sajnos nem engedheti meg magának. Kérjük, támogassátok őt, hogy valóra válhasson az álma!

„Kedves Timi és Klári!  Még sosem írtam ilyet, szóval elnézést kérek, ha nem lenne ez megfelelő 🙂

Sziasztok! Nevem Ági 😉 Úgy érzem, jó úton halad az egészségem, bár van még mit csiszolni alvás és stresszkezelés terén. Korábban egy rokonomtól hallottam először a Hat Alma Élmény és Életmódtáborról, ami a növényi étrend kapcsán felkeltette az érdeklődésemet. Hiszen jómagam is már egy ideje TÉNÉ szerint étkezem. Bevallom, még sosem táboroztam, ezért egyfajta kalandként is fognám fel az egészet, ahol lehet hasonló érdeklődésű emberekkel mindenféle programon részt venni. Egyébként a sport szerelmese is vagyok, ezért nagyon jónak tartom, hogy a táborban is lehetőség nyílik különböző sporttevékenységek megismerésére, elsajátítására.

Szerintem egy ilyen tábor nemcsak az egészségtudatosabb életmód felé tereli a táborozni vágyókat, hanem olyan maradandó élményekkel és szociális kapcsolatokkal gazdagítja az embereket, amelyek különösen fontosak és értékesek mai rohanó világunkban. Szeretném megmutatni a környezetemben lévő szkeptikusoknak is, hogy aki növényi étrenden él, az ugyanolyan ember, nem számít ufónak mindenevő társaival szemben sem. Ugyanúgy lehet egészséges. Nagyjából ennyi lenne, ami most eszembe jutott 🙂.”

Hogyan segíthetsz?

  • Minden apró támogatás számít, akár egy kávé vagy tea ára is!
  • Kérjük, segíts te is, hogy Ági is részt vehessen a táborban.
  • Támogatásodért cserébe örök hála és a köszönetképpen készült fotóválogatással gazdagodhatsz, amely bemutatja, milyen hatással volt a tábor a résztvevőkre.
  • Feltüntetünk honlapunkon a tábor létrehozói között, és amennyiben el tudsz jönni, számodra a helyszínen is megköszönjük támogatásodat

Támogatás módja:

  • Ha módodban áll segíteni, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az eletmodhatalma.tabor@gmail.com címen vagy utald támogatásodat a tábor számlájára:  
    Erste: 11600006-00000000-99847311
    Közlemény: nyári tábor kóstoló

Köszönjük, hogy segítesz valakinek egy életre szóló élményhez jutni!

#ösztöndíj #támogatás #mentor #szponzor #életmódorvos #egészsegeseletmód  #gyermekrendelő #tanácsadás #babaápolás #gyermekorvos

A jelentkező nevét adatvédelmi okokból megváltoztattuk.