1. Fesztivál-híradó

Júniusban egy hétvégét tölthettem meghívott előadóként a Siófok Sóstó Kempingben, az Everness-fesztiválon.🥳
A Vegan Garden színpadán szombat délelőtt én kezdtem az előadók sorát, 10 órakor, ami szerintem hétvégén egy olyan helyen, ahol hajnalig megy a buli, egészen korainak számít.

Igaz, hogy reggel 7-kor már több csoport jógázott🧘‍♂️, vezetetten és organikusan is, így én is részt tudtam venni egy gyakorláson a nap indításaként. Kifejezetten jót tett a sátorban 🏕️alvás során kissé meggyűrődött tagjaimnak. Közben láttam, hogy fél 8-kor már tibeti rítus, majd sorban számos egyéb program kezdődött, szóval korán életre kelt a tábor. A jóga után beszereztem egy adag mazsolás kását és kíváncsiságból egy kis csücsök vegán bundáskenyeret🥖 is, majd rohantam egy reggeli meditációra, tehát sűrű volt a program, de azért izgultam egy kicsit, hogy vajon hányan fognak lézengeni az előadásomon.

(A bundáskenyér érdekes volt, egészen emlékeztetett a régi ízekre, viszont tocsogott az olajban és így őszintén szólva nagyon nem esett jól. Cserébe a kása eszméletlen finom és laktató volt, hálás vagyok érte, életmentő volt az erőteljes meditáció után.)

Nagy örömömre szolgált, hogy kezdésre egészen szépen megteltek a padok, és ahogy beszéltem🎤, még többen odagyűltek. De még ennél is jobban örültem annak😊, hogy nagyon aktív közönségem volt, rengeteget kérdeztek közben és a végén is.

Innen is még egyszer köszönöm a lehetőséget a Vegan Garden színpadnak, a meghívást Péntek Csabának, és a részvételt a szuper közönségemnek, hálás vagyok Nektek az élményért.😍

A következő néhány blogbejegyzésben megosztom a kedves Olvasókkal is, hogy nagyjából mikről meséltem, illetve mikről beszélgettünk a fesztiválon.